Opzeggen - Overgang

Opzeggen

 

Wanneer je jouw lidmaatschap van JBC/N wilt beƫindigen, dan dien je dit schriftelijk danwel per e-mail te doen. Opzeggingen gedaan voor 1 mei van het lopende seizoen gaan in per het nieuwe seizoen (1 juli). De contributieverplichting geldt dan ook tot en met juni. Bij opzeggingen na 1 mei geldt dat het lidmaatschap nog een seizoen doorloopt.

 

Het lidmaatschap kan opgezegd worden via e-mail of schriftelijk via het volgende adres:

 

JBC/Noorderhaven

Postbus 1035

1780 EA Julianadorp

 

 

 

 

 

 

 

Overgang

 

Overgang van een andere vereniging

Kom je van een andere vereniging over (tot 5 jaar terug), dan hebben we een schuldvrijverklaring van je vorige vereniging nodig. Zonder deze verklaring mag je niet van vereniging wisselen.

De schuldvrijverklaring vraag je aan, zie formulieren. Vervolgens laat je de verklaring tekenen door de penningmeester van je vorige vereniging en geeft de getekende verklaring aan de penningmeester van JBC/N.

 

Overgang naar een andere vereniging

Vanwege betere sportieve mogelijkheden kunnen we begrijpen. We stellen het echter op prijs als u hier overleg met ons pleegt zodat geplande teams en inschrijvingen niet in gevaar komen. Overgang naar een ander vereniging kan alleen plaatsvinden als er aan financiƫle verplichtingen jegens de vereniging is voldaan. De nieuwe vereniging zal altijd om een "schuldvrijverklaring" van JBC/N vragen.

De schuldvrijverklaring vraag je aan, zie formulieren. Vervolgens laat u de verklaring tekenen door de penningmeester van JBC/N en geeft de getekende verklaring aan uw nieuwe vereniging. Let op: de penningmeester tekent de verklaring pas als de laatste incasso definitief is geworden, 2 maanden na incassodatum. Bij maandbetaling dus pas in augustus.